-
10 Οκτωβρίου, 2022

ΝΕΟ ΕΣΠΑ 2021-2027

Δύο νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ 2022 ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Ανάπτυξης που αφορούν τις επιχειρήσεις, με γνώμονα την ενίσχυση της «ανταγωνιστικότητας» και «την Πράσινη Μετάβαση».

-
07 Ιουλίου, 2022

Ταμείο Ανάκαμψης – Ανθεκτικότητας

Σκοπός των νέων προγραμμάτων είναι να δώσουν έμφαση στην πράσινη και ψηφιακή μετάβαση και στον μετασχηματισμό της οικονομίας καθώς και να ενισχύσουν το αναπτυξιακό δυναμικό και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

-
23 Μαρτίου, 2022

Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Λογιστών – Φοροτεχνικών

Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε μέσω του ΕΣΠΑ έχει ως βασικό σκοπό την παροχή ενίσχυσης για την αναβάθμιση ψηφιακής υποδομής λογιστών και φοροτεχνικών.

-
26 Ιανουαρίου, 2022

Η Karanikolas & Partners στην Intersolar.

Η Intersolar Europe είναι η κορυφαία έκθεση στον κόσμο για την ηλιακή βιομηχανία και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μόναχο της Γερμανίας. Τόσο η έκθεση όσο και το συνέδριο επικεντρώνονται σε φωτοβολταϊκά συστήματα και ηλιακούς σταθμούς θερμικής ενέργειας.

epanekkinisi-estiasis
-
07 Ιουλίου, 2021

Eπανεκκίνηση της εστίασης

Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε μέσω του ΕΣΠΑ έχει ως βασικό σκοπό την παροχή κεφαλαίου κίνησης στις επιχειρήσεις εστίασης, με στόχο την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους.

epanekkinisi-tourismou
-
07 Ιουλίου, 2021

Επανεκκίνηση του τουρισμού

Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε μέσω του ΕΣΠΑ έχει ως βασικό σκοπό την παροχή κεφαλαίου κίνησης στις τουριστικές επιχειρήσεις, με στόχο τη μη επιστρεπτέα επιχορήγηση λειτουργικών δαπανών για την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους.