Η Εταιρεία

Το Όραμα μας

Να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε Έργα που θα αφήσουν το θετικό αποτύπωμα τους μέσα στον χρόνο.

Η Αποστολή μας

Να ολοκληρώνουμε Έργα με ψηλά standards ποιότητας, που θα σέβονται και θα τηρούν όλες τις προδιαγραφές για
την προστασία του περιβάλλοντος και την ασφάλεια των εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελούν σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις.

Η φιλοσοφία μας

Να παρέχουμε υπηρεσίες με γνώμονα την αξιοπιστία, την ποιότητα και τη συνεχή υποστήριξη, χτίζοντας αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης και μακροχρόνιες συνεργασίες.

Ποιοι Είμαστε

Στηριζόμαστε στα στελέχη της εταιρείας μας

και στους συνεργάτες μας. Έχουμε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών που δουλεύουν μαζί μας πολλά χρόνια. Ενστερνίζονται το Όραμά μας και την Φιλοσοφία μας, προφέροντας ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις. Καλύπτουμε όλες τις ειδικότητες των μηχανικών, και ανταποκρινόμαστε στις αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Η Karanikolas & Partners ξεκίνησε πριν από 25 χρόνια από τον Άγγελο Καρανικόλα (ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) και
συνεχίζει μέχρι και σήμερα με τον ίδιο επικεφαλής.

Άγγελος Καρανικόλας: Διπλωματούχος
Αεροναυπηγός Μηχανικός – University of
Stuttgart

Results Driven Engineers

Στόχοι συγκεκριμένοι, αποδοτικοί και ρεαλιστικοί.

Μαζί με τον πελάτη, ορίζουμε τους στόχους. Κάθε στόχος έχει ένα αποτέλεσμα συγκεκριμένο και μετρήσιμο. Ξεκινάμε πάντοτε προσδοκώντας το βέλτιστο αποτέλεσμα σε κάθε project που αναλαμβάνουμε.

Στρατηγική που εστιάζει στο αποτέλεσμα

Σε όλες τις φάσεις του Έργου, είμαστε σε άμεση επικοινωνία με τον πελάτη, αναλύοντας την μέχρι τότε πορεία και συζητώντας μαζί του πιθανές διαφοροποιήσεις που αποσκοπούν στην βελτιστοποίηση, προκειμένου κάθε φορά να είμαστε πιο κοντά στο Όραμα του και στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Κάθε project είναι διαφορετικό.

Ακόμη και αν ανήκει στην ίδια κατηγορία με δεκάδες άλλα που έχουμε υλοποιήσει, εμείς το βλέπουμε από την πλευρά αυτού που μας το αναθέτει. Ο κάθε επιχειρηματίας οραματίζεται με διαφορετικό τρόπο το αποτέλεσμα. Η Karanikolas & Partners είναι εδώ για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του.