-
26 Ιανουαρίου, 2022

Η Karanikolas & Partners ακολουθεί τις τεχνολογικές επιταγές αιχμής με στόχο την βέλτιστη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ανέγερση έργων με έμφαση στην ποιότητα.

Η Intersolar Europe είναι η κορυφαία έκθεση στον κόσμο για την ηλιακή βιομηχανία και πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μόναχο της Γερμανίας. Τόσο η έκθεση όσο και το συνέδριο επικεντρώνονται σε φωτοβολταϊκά συστήματα και ηλιακούς σταθμούς θερμικής ενέργειας.

Η Karanikolas & Partners, με την πολυετή πείρα της στις εκδόσεις αδειών και στις κατασκευές φωτοβολταϊκών συστημάτων, συμμετέχει στο συνέδριο, προκειμένου να ενημερωθεί για τις νέες, ανερχόμενες αγορές στην Ευρώπη, τις τεχνολογίες αιχμής και τα πιθανά προγράμματα χρηματοδότησης φωτοβολταϊκών έργων. Επιπρόσθετα, έμφαση δίνεται στις ευκαιρίες και τα οφέλη που προσφέρει η ψηφιοποίηση του λειτουργικού ελέγχου των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Η συμμετοχή της Karanikolas & Partners σε συνέδρια πανευρωπαϊκού και παγκόσμιου βεληνεκούς έχει πολλαπλά οφέλη όπως η συνεχής ενημέρωση και για τις καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις που υπάρχουν στην αγορά, καθώς και στην εφαρμογή τους στο πεδίο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, με στόχο πάντα τη μέγιστη απόδοση σε άρρηκτο συνδυασμό με το χαμηλό πάγιο κόστος για τους πελάτες μας.   Η εδραίωση του ονόματός μας σε νέες, ευρωπαϊκές αγορές, εγγυάται την εφαρμογή νέων τεχνολογιών, διαμορφωμένων ανάλογα με τις περιβαλλοντικές επιταγές της χώρας μας και την περαιτέρω εμβάθυνση και εξειδίκευση στο αντικείμενο, με γνώμονα και στόχο τη μέγιστη απόδοση και τις ανταγωνιστικές προσφορές φωτοβολταϊκών συστημάτων ευρωπαϊκών προδιαγραφών.