-
22 Μαρτίου, 2023

Η Karanikolas & Partners διαθέτει πολυετή εμπειρία από το 2006 στην ανάπτυξη φωτοβολταϊκών σταθμών, έχοντας αναπτύξει και αδειοδοτήσει συνολικά περισσότερα από 50 έργα. Με τεχνογνωσία και γνώμονα την ποιότητα και την υψηλή απόδοση, αναλαμβάνει την αδειοδότηση, την μελέτη, την επίβλεψη και την υλοποίηση φωτοβολταϊκών σταθμών όλων των κατηγοριών:

  • Σε οικία: με ενεργειακό συμψηφισμό εγκατεστημένης ισχύος 10kW, μπορεί να καλύψει κατά μέσο όρο τις ετήσιες ενεργειακές απαιτήσεις μιας οικίας σε ηλεκτρικό ρεύμα.
  • Σε επιχειρήσεις: με ενεργειακό συμψηφισμό και εγκατεστημένης ισχύος ανάλογη του χώρου εγκατάστασης που διατίθεται από την επιχείρηση, καθώς και των ενεργειακών αναγκών της. Ως επένδυση έχει πολλαπλά οφέλη, τόσο με στόχο την αναβάθμιση της επιχείρησης και την βιώσιμη ανάπτυξή της, όσο και τη μείωση του κόστους λειτουργίας, καθιστώντας την πιο ανταγωνιστική.
  • Επί εδάφους μεγάλης κλίμακας: εγκατάσταση φωτοβολταϊκού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με σκοπό την διάθεση της προς πώληση.

Στον σχεδιασμό τέτοιων εγκαταστάσεων και στις συμβουλευτικές υπηρεσίες της Karanikolas & Partners περιλαμβάνονται:

  1. Μελέτη και σχεδιασμός μοντέλου διαχείρισης έργου
  2. Χρονοπρογραμματισμός
  3. Αδειοδότηση
  4. Επιλογή κατάλληλα εξειδικευμένων συνεργατών, τεχνικών
  5. Διαμόρφωση χώρου εγκατάστασης
  6. Επιλογή και προμήθεια υλικών κατασκευής τελευταίας τεχνολογίας και της μεγαλύτερης αξιοπιστίας
  7. Επίβλεψη και ολοκλήρωση κατασκευής
  8. Διασύνδεση με το δίκτυο, δοκιμές
  9. Έναρξη λειτουργίας
  10. Παράδοση έργου
  11. Τεχνική υποστήριξη